Branding en marketing gaan hand in hand, maar het zijn twee totaal verschillende dingen. Branding gaat over wie je bent en marketing is de boodschap die je naar je (potentiële) klanten stuurt.

Brand Research

Branding

Je hebt misschien een duidelijk beeld van waar je merk voor staat, maar hoe ervaren klanten je? Branding is de perceptie die een klant heeft van je merk. Het is de uitdrukking van wie je bent, wat je doet, wat voor soort kwaliteit ze bieden en meer. Het is belangrijk dat je idee van waar uw merk voor staat en de perceptie van de klant op hetzelfde niveau ligt. Je merk is een fundamenteel onderdeel van je marketingcommunicatiestrategie en daarom is het belangrijk om een sterk merk te bouwen en gebruik te maken van branding marketing. Een goede branding kan loyale klanten creëren.

Branding Marketing

Zodra een sterk merk is gemaakt, is het tijd om contact op te nemen met je potentiële klanten en je merk te promoten. Om je merk naar buiten te brengen, moet je de behoeften en wensen van uw klanten en je potentiële klanten begrijpen. Marketing is de storytelling van je merk en kan worden gedaan door de boodschap van je merk over verschillende kanalen en op het juiste moment naar de juiste doelgroep te verspreiden. Onze experts beschikken over alle benodigde tools en ontwikkelen effectieve strategieën om je merk op de markt te brengen. We communiceren de boodschap van je merk op de best mogelijke manier en zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep bereiken.

Digizoom Google Certified Partner

Waarom is branding en marketing zo belangrijk?

Klanten hebben controle over branding, omdat het gaat om hun perceptie van jouw merk, maar jij hebt controle over marketing, omdat jij bepaalt welk bericht wordt verzonden en hoe. Daarom is het belangrijk om hier actie tegen te ondernemen en ervoor te zorgen dat je boodschap wordt verspreid en dat mensen je merk leren kennen. Een van de resultaten van goede merkmarketing zijn herhaalde zakelijke en trouwe klanten. Het creëren van naamsbekendheid is erg belangrijk in het proces, omdat je wilt dat mensen je merk kennen. Een andere belangrijke reden waarom branding en marketing zo belangrijk zijn, is het creëren van merkwaarde. Wanneer mensen tevreden zijn met je merk, komen ze terug en willen ze meer aan uw merk uitgeven. Brand equity maakt je bedrijf op de lange termijn ook waardevoller. Ben je klaar om je merk op de markt te brengen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen je graag.

Google AdWords Optimization

Onze Branding Services

  • Free Google Analytics
  • Free Conversion Tracking
  • Mobile Ads
  • Google Maps / Earth / Registration Guide
  • Google Display Network
  • Google Ad Site Extensions
  • Search Engine Optimization
  • Social Media Solutions

Branding Marketing Application Form