Wil je het groeipotentieel van je merk kennen? Wil je verder gaan dan je buurt, stad, land, zelfs continent en wil je nieuwe markten bereiken?

Dit is waar het marktonderzoek over gaat. Met onze uitgebreide toolkit voor digitale marketing controleren we elk aspect van uw producten en diensten, samen met hun verschillende services en zoekwoorden en omvatten we ook concurrenten voor elk land en creƫren we een rapport over marketing en groeipotentieel voor je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je je totale doelgroep, gemiddelde marketingkosten, gemiddelde CPA-waarden en je concurrentie kent.

Google AdWords

Google AdWords Certified Partner Company & Professional Team

Vooral als je je bedrijf wilt laten groeien in verschillende landen is marktonderzoek essentieel. Het is belangrijk om te weten of je met dezelfde of juist verschillende concurrenten te maken hebt. Vaak zijn er altijd bepaalde hoofdconcurrenten die internationaal sterk in de markt staan, maar vaak komen er ook nog lokale concurrenten bij. Daarnaast converteert elke markt weer anders. Daar moeten strategieƫn op worden aangepast.

Digizoom Google Certified Partner

Maximize Your Performance with Optimization & Minimize Your Costs

Ons team werkt met verschillende internationale klanten en zijn ervaren in online adverteren voor verschillende landen en in verschillende talen. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Google AdWords Optimization

Where to Grow? Application Form