Ben je een ondernemer die net een bedrijf van je droom heeft gemaakt? Ben je al een klein en middelgroot bedrijf en wil je groeien?

Het verschil tussen een groeiend bedrijf en een onderneming die niet uit de modus survival mode kan komen, is een groeistrategie en een krachtig marketingplan. Het komt er allemaal op neer: alle succesvolle bedrijven hebben een duidelijke marketingstrategie die alles wat ze doen effectiever maakt. Anderen spenderen het grootste deel van het geld en energie aan fysieke winkels, goederen, transport en anderen hebben geen plan of financiering.

Als ze verder gaan, raken ze meestal zo verzeild in tactische dagelijkse marketingtaken zoals het bouwen van een website, het verzenden van e-mails, tweeten, adverteren, het optimaliseren van een landingspagina, bloggen enzovoort, dat ze niet de tijd nemen om aan de beslissingen te werken die de prestaties zal verbeteren van hun tactiek.

Grow With Digizoom

Sommige van onze merken zijn in 6 maanden 4 keer in online sales gegroeid.

Strategie is simpelweg de beslissing die je moet nemen om je tactiek beter te laten werken. Je marketingstrategie is de basis voor het creëren van bekendheid, het genereren van interesse, het sluiten van nieuwe verkopen en het blijven samenwerken met klanten. Je marketingstrategie begeleidt je bedrijfscultuur, je producten- en dienstenmix en je prijzen.

Hoe groei je met Digizoom Digital Marketing?

Met Digizoom werk je samen met een Google Certified Partner en een team van experts voor je advertenties. Ons team zal je werklast verminderen en je bij elke stap ondersteunen in overeenstemming met je marketingstrategieën.

Digizoom Google Certified Partner

Maximaliseer uw prestaties met optimalisatie en minimaliseer uw kosten

Je account zal zodanig worden geoptimaliseerd dat je moeiteloos de beste prestaties kunt behalen. We ontwerpen advertenties van de beste kwaliteit door zoekwoorden met een hoge interesse en zeer effectieve advertentieteksten te selecteren. Hiermee kun je het hoogste aantal bezoekers bereiken met hetzelfde advertentiebudget, maar ook op de hoogste positie. Door een hoge kwaliteitsscore te behalen, kunt u ook profiteren van de AdWords Discounter-functie en je kosten nog verder verlagen. Er is geen minimale bestedingsvereiste; je geeft het bedrag op dat je voor je advertenties betaalt. Je kunt bijvoorbeeld een dagbudget van EUR 5 instellen en je kosten beperken tot EUR 0,10 per bezoeker. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als iemand op je advertentie klikt, dus niet elke keer dat de advertentie wordt weergegeven. We bieden ook een gratis simulatie inclusief kostenoverzicht en zoekwoordverkeer.

Google AdWords Optimization

Weet wat je doet

Hier is een klein recept om te groeien en wij staan klaar om je hiermee te helpen.

  • Ken je klanten: Wij doen online onderzoek naar jouw potentiële groei en ROI
  • Weet wat je unique selling points zijn: hoe maak je verschil terwijl iedereen zegt dat ze anders zijn dan jij?
  • Ken je merk- en groeistrategie: jij geeft je strategie aan en wij voeren uit. Moeite met het bedenken van een strategie? Wij creëren een strategie voor je en voeren het uit. Het enige dat je nodig hebt is financiering.

MKB Marketing Application Form