Shopify Stores:Betaalbaar en makkelijk om te gebruiken

SHOPIFY: Betaalbaar en makkelijk om te gebruiken

De meeste e-commerce-platforms zijn goed genoeg om je webshop te starten, maar wij raden Shopify aan omdat:

Shopify Designer
  • Shopify biedt grote flexibiliteit. Als je de voorkant, pagina's en kleuren wilt veranderen en een compleet nieuwe sjabloon wilt toepassen, doe je dat gewoon in enkele minuten
  • Het heeft de beste gebruikersinterface.
  • Het heeft eindeloze ontwerpmogelijkheden.
  • Het integreert alle belangrijke tools zoals Google Shopping, Facebook Marketing Tools, Payments Systems, Shopping Systems etc.
  • Het ondersteunt bijna alle lokale betaalsystemen, IDEAL, Mollie.
  • Biedt meerdere betalingsopties.
  • Altijd geweldige ondersteuning & support. Het is een van de bedrijven waar je echt menselijke steun kunt krijgen door slechts een telefoontje te plegen.
  • Betaalbare prijzen, maar het belangrijkste is dat je altijd kunt stoppen.

Hoe wij jou kunnen helpen

We bouwen een unieke Shopify-winkel voor je door een hoofdthema te selecteren en exclusief aan te passen naar jouw wensen. Wij creëren een categorie, een productstructuur, verbinden betalingsproviders, stellen de volledige winkel voor u op en maken alles gereed om de webwinkel te publiceren.

Responsive as standard

Shopify-thema's ondersteunen alle apparaten zoals een natuurlijk ontwerp. Al onze e-commerce services, inclusief Shopify-thema's, zijn responsief. Een responsief ontwerp verandert de grootte, lay-out en lettertype-elementen op basis van het apparaat waarop het wordt weergegeven. Hiermee kan je een consistente ervaring creëren op de kleinste mobiele schermen tot grote desktop-schermen.

Shopify Partner

Shopify Platform Features

Shopify is een eenvoudig te gebruiken e-commerceplatform voor diegene die snel en betaalbaar hun online winkel willen beginnen zonder gedoe over servers en dure ontwikkelingskosten. Door een volledig gehost platform te zijn, richt Shopify zich volledig op het ontwerp van je website in plaats van bestanden en codering, wat resulteert in snellere doorlooptijden en lagere kosten in vergelijking met andere e-commerceprojecten.

Shopify Features

You can get more information about Shopify Features in this page: Shopify E-Commerce Features

More Information About E-Commerce Website and Shopify Platform