De Webwinkel Vakdagen 2018

24 en 25 januari is het weer zover, de Webwinkel Vakdagen, het belangrijkste e-commerce evenement van de Benelux. Wij zijn dit jaar ook van de partij en staan klaar om je vragen te beantwoorden en toe te lichten wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot e-commerce marketing.

De Webwinkel Vakdagen wordt jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en haalde vorig jaar een recordaantal bezoekers van 11.176. Op de beurs vindt je maar liefst 265 e-commerce leveranciers en verschillende sprekers uit binnen- en buitenland.

 

Voor wie?

Dit is de uitgelezen kans voor online retailers om zich te verdiepen in de wereld van e-commerce en zich door experts te laten adviseren. De exposanten op de beursvloer bieden advies en hulp bij marketingoplossingen, het bouwen van een webshop, internetveiligheid en recht.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Om een bezoek te brengen aan de Webwinkel Vakdagen registreer hier.

 

Wij staan voor u klaar

Op standnummer 126 staan onze specialisten voor u klaar bij het bieden van marketingoplossingen voor webshops. Een voorbeeld van type advertentie die wij inzetten voor e-commerce is Google Shopping. Daarnaast zijn we ook expert op het gebied van Social Media Marketing voor e-commerce.

Het genereren en optimaliseren van conversies staat bij ons bovenaan, en onze experts volgen e-commerce trends op de voet. Bovendien kunnen we u helpen om uw webshop rendabel te maken, naamsbekendheid te creëren en meer bezoekers naar uw webshop te trekken.

 

Gratis AdWords Check

Wij bieden tevens een gratis AdWords check, zodat u kunt zien hoe uw webshop momenteel presteert met betrekking tot betaalde advertenties in het Google netwerk. Daarnaast kunnen wij u een passend advies geven en mogelijkheden bieden op het gebied van digital marketing voor e-commerce. Vergeet niet uw AdWords account nummer, zodat wij de AdWords check voor u kunnen doen.

Wij zien u graag op de Webwinkel Vakdagen standnr. 126!