Facebook is het snelst groeiende Sociale Netwerk ter wereld, met het hoogste aantal leden en in bijna ieder land. De leden van Facebook zijn een zeer brede doelgroep met alle mogelijke leeftijden, beroepen en interesses. Wanneer je kiest om op Facebook te adverteren, dan kan je advertentie en bedrijfsnaam snel een groot bereik krijgen, doordat berichten worden gedeeld, opmerkingen worden geplaatst of een bericht wordt geliked. Op die manier is het mogelijk om een hele grote doelgroep te bereiken door slechts eenmalig te adverteren.

Effectieve advertenties voor je doelgroep

Het is eenvoudig om je doelgroep op Facebook te bereiken. Toon je advertentie aan de gewenste doelgroep door te filteren op specifieke landen, steden, geslacht, leeftijd, trefwoorden, burgerlijke staat, opleiding, etc. Op deze manier maak je effectiever gebruik van het beschikbare budget. Je kunt verschillende doelgroepen selecteren voor iedere advertentie, zodat je de ROI kunt verbeteren.

Certified Professional Team

Wanneer je kiest voor Digizoom, werk je met een Google Certified Partner en een team van experts die o.a. gespecialiseerd zijn in Facebook advertenties. Met ongelimiteerde support gedurende de looptijd van de campagne.

Facebook Advertenties

Maximale prestaties voor minimale kosten door optimalisatie

Wij halen het meeste uit je campagne door de juiste selectie van de doelgroep(en) in combinatie met effectieve advertentieteksten en afbeeldingen. Je campagne scoort het hoogste aantal clicks voor het zelfde budget. De op veiling gebaseerde manier van prijzen vaststellen van Facebook, zorgt ervoor dat je de kosten kunt verlagen.

Er is geen minimum bestedingsbedrag; je geeft zelf het bedrag aan dat je per advertentie wil betalen. Voorbeeld: je kunt een dagelijks budget instellen van € 5,- en de kosten per bezoeker beperken tot € 0,10 per bezoeker. De kosten worden alleen berekend wanneer iemand op je advertentie klikt, dus niet voor iedere keer dat de advertentie wordt getoond.

Facebook Advertenties Optimization
Facebook for Business

Facebook Advertenties Application Form