Je bedrijfswebsite geeft gedetailleerde informatie over je producten en/of diensten. De website speelt daarom een hele belangrijk rol in je marketing strategie.

Website Design

Op verzoek doet ons design en software team onderzoek naar jouw merk, je doelen de concurrenten en de branche. Met de expertise en creativiteit van Digizoom ontwikkelen wij, aan de hand van dit onderzoek, een website die gebruiksvriendelijke en responsive is en dus goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. De website zal bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen en voldoen aan de door Google opgestelde kwalificaties. Digizoom ontwerpt verrassende, gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites.

Web and Mobiel Web Design

Mobiel Website Design

Door de toename van het gebruik van mobiele apparaten in de afgelopen jaren, is het belangrijk om je website zo te ontwerpen dat deze goed weergegeven wordt op alle apparaten. Dus op pc, smartphone en tablet.

Ons Digizoom Mobile Application team zorgt ervoor dat jouw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. We ontwikkelen voor onze klanten gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande applicaties met vele mogelijkheden. Met een specifiek voor jouw bedrijf ontwikkelde web applicatie kun je de communicatie- en marketingstrategie verbeteren en de app een belangrijke rol laten spelen in het verhogen van conversie en sales.

Web Design Application Form