Video advertenties kunnen ervoor zorgen dat je doelgroep voor jouw bedrijf kiest. Vertel je bedrijfsverhaal op een unieke manier en plaats de boodschap bij het juiste filmpje: de meest effectieve combinatie. Kies jij voor YouTube advertising, neem dan snel contact op met ons team en wij zorgen samen voor de meest effectieve campagne.

Krijg nieuwe klanten met YouTube advertenties

Video advertenties brengen je op een unieke manier in contact met je doelgroep. Laat ze zien wat je bedrijf doet en waar je goed in bent. Je kunt goede resultaten behalen met video advertenties omdat het zeer effectief werkt. Je kunt meer mensen naar je website halen, je merkbekendheid vergroten en de verkoop verhogen.

Youtube Advertenties

Neem op het juiste moment contact op met de juiste klant

Met video advertenties bereik je de juiste mensen op het juiste moment. Ieder bedrijf heeft haar eigen publiek dat via YouTube over te halen is.

Je betaalt alleen wanneer je video wordt bekeken

Er worden alleen kosten berekend wanneer een gebruiker de video advertentie afkijkt. Wanneer de kijker de video overslaat, betaal je dus niets. Je betaalt alleen wanneer de kijker meer dan 90% van de video heeft bekeken. Je verliest dus geen geld wanneer de video wordt getoond aan iemand die niet geïnteresseerd is in je producten of diensten. Dankzij deze slimme prijsstelling, worden de kosten geminimaliseerd.

Video advertenties op alle apparaten

Je doelgroep is mobiel. Omdat video advertenties getoond worden op smartphones, tablets en computers, wordt de gehele doelgroep bereikt. 25% van alle YouTube video’s worden afgespeeld op een mobiel apparaat.

Analyseer de prestaties van je video advertenties

Het gratis Analytics tool van YouTube laat zien wie de video advertenties bekijkt en hoe ze bij de advertentie terecht zijn gekomen.

Digizoom Youtube Advertenties

Youtube Advertenties Application Form